Unia uwędzi tradycję dla naszego zdrowia
Tradycyjne wytwarzanie kiełbasy lisieckiej, wędzonego oscypka czy karpia zatorskiego będzie niemożliwe po wejściu w życie (za 9 miesięcy) zaostrzonych unijnych limitów zawartości substancji smolistych w żywności.4 comments Europa Writer onet.pl 0
Comments
@Writer http://strimoid.pl/c/yc8JEE/ue-zakazuje-wedzenia-wedlin O_o
@Gitman87: Myślałem, że było tylko we wpisach. :/ Ale inna grupa tak czy inaczej. ;)
//właściwie to bym usunął, ale już nie mogę a moda nie będę fatygował. Niech zostanie.
Rozwiązanie? Sprzedawać jako produkt kolekcjonerski dla miłośników mięsa (z uwagą na opakowaniu, że absolutnie nie nadaje się on do spożycia). I jebać eurochamów na 100%.
Super, nawet ZSRR nie zakazywało produkcji jedzenia. Na to co te oszołomy robią, braksłów i nawet fantastyka tego nie przewidziała.