Unia uwędzi tradycję dla naszego zdrowia

Tradycyjne wytwarzanie kiełbasy lisieckiej, wędzonego oscypka czy karpia zatorskiego będzie niemożliwe po wejściu w życie (za 9 miesięcy) zaostrzonych unijnych limitów zawartości substancji smolistych w żywności.

4 comments Europa Writer onet.pl 0

Brak powiązanych.
Writer

@Gitman87: Myślałem, że było tylko we wpisach. :/ Ale inna grupa tak czy inaczej. ;)

//właściwie to bym usunął, ale już nie mogę a moda nie będę fatygował. Niech zostanie.

Jezor

Rozwiązanie? Sprzedawać jako produkt kolekcjonerski dla miłośników mięsa (z uwagą na opakowaniu, że absolutnie nie nadaje się on do spożycia). I jebać eurochamów na 100%.

Runcheinigal

Super, nawet ZSRR nie zakazywało produkcji jedzenia. Na to co te oszołomy robią, braksłów i nawet fantastyka tego nie przewidziała.