Wypróbuję, ale gościu myli stale dwa procesy: namnażanie bakterii kwasu mlekowego w zakwasie żytnim z namnażaniem drożdży, które może przebiegać w mące pszenicznej!
Niezłe kombo.
Choć sam czasami robię sobie podobną, z tym, że zamiast kapusty kiszonej biorę twaróg, do tego sól, pieprz i koperek. Chleb do tego tylko razowy. Wbrew pozorom wychodzi bardzo ok, a z takiej zwykłej puszki to jedzenia na dwa dni.
Miałabyś propsy jakby to był przynajmniej w części twój przepis i wstawiłabyś fotę własnoręcznie przygotowanego dania. A tak to UV trzeba sobie wybić z dyni xd
Ja jadłem kiedyś wegetariańskiego kebaba, w którym było wszystko oprócz właśnie kebaba + dużo kukurydzy XD
Bardzo oficjalnie, a ile pseudo-przedsiębiorcy mają jeszcze pomysłów na dodatki do żywności, to aż strach pomyśleć.
Ostatnie ciekawe. zawsze sądziłem, że kakao, jak i czekolada czy wszystko powiązane ma wlasnie dużo magnezu.
Inna sprawa - nadaje sie to do ciekawostek, anieżeli kuchni samej w sobie, tak... imho :P
Znałem większość, a spodziewałem się naprawdę szoku. ;)
Czy naprawdę wiemy, co jemy?
Punkt 9 z piwem i płynem do naczyń raczej nie pasuje. Wątpię, żeby do sprzedawanych puszek również dolewali płyn do mycia naczyń. :D
Wow Run, jak Ty robisz takie zajebiste rzeczy?! To prawdziwy hit od czasów Sałatki Stalkera i Zupy Stalkera, nie było nic lepszego!! WOW